ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανός πίνει όλη μέρα αλκοόλ και διαλύει παιδικό πάρτυ – Έγινε viral στο Tik Tok (video)

«Το όνομά μου είναι Darren και το δωμάτιο γυρίζει»

Βρετανός πίνει όλη μέρα αλκοόλ και διαλύει παιδικό πάρτυ – Έγινε viral στο Tik Tok (video)

Ένας Βρετανός έγινε Viral στο Tik Tok πίνοντας όλη μέρα αλκοόλ στις διακοπές του.

Ο άνδρας ήταν ίσως λίγο υπερβολικός με τις αντοχές του, καθώς μάζεψε ενεργειακά ποτά και μπύρες και τα κατανάλωσε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ανεβάζοντας τα «κατορθώματα» του στο TikTok, στο κανάλι @grumet_benidorm, ενώ έκανε διακοπές στην πόλη Benidorm της Ισπανίας, ο Darren απευθύνθηκε στους θαυμαστές του και κρατώντας στο χέρι μια μπύρα είπε: «Το όνομά μου είναι Ντάρεν και αυτό είναι το πρώτο μου ποτό»

@grumet_benidorm Room spin Dazza #benidorm #holiday #funny @Dazza_bigdogbenidorm ♬ original sound – Grumet_benidorm

Το δεύτερο ποτό του, εν τω μεταξύ, ήταν κάτι πιο φρουτώδες, ενώ βρισκόταν κάτω στην πισίνα. Στο όγδοο ποτό του, τα χέρια του Darren φάνηκαν να τρέμουν λίγο περισσότερο καθώς το έριχνε στο πλαστικό δοχείο.

Ο Darren ήταν έτοιμος να πιεί και το ένατο ποτό του αλλά φαινόταν να έχει ανεβάσει θερμοκρασία αφού το κίτρινο πουκάμισό του ήταν περασμένο στον ώμο του, ενώ με τη πάροδο του χρόνου τα λόγια του αρχίσουν να γίνονται ελαφρώς… ακαταλαβίστικα.

Τα -γεμάτα αλκοόλ- καμώματά του τον οδήγησαν ακόμη και στο να διαλύσει ένα πάρτι μικρών κοριτσιών, αφού μπήκε ακάλεστος και άρχισε να χορεύει μόνος του στο κέντρο του μαγαζιού.

Τελικά, η νύχτα του έπρεπε κάπου να τελειώσει. Ευτυχώς, το τελευταίο βίντεο μετά από 16 ποτά ήταν εκεί που ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στο ξενοδοχείο.

«Το όνομά μου είναι Darren και το δωμάτιο γυρίζει», δήλωσε ξεκαρδιστικά ο Βρετανός ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.