ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Ελικόπτερο «ισοπέδωσε» εξέδρα επισήμων

Αναστάτωση στην Ινδονησία προκάλεσε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο ρωσικής κατασκευής, τύπου Mil Mi-35.

Σίγουρα όταν ο πιλότος του, αποφάσισε να πετάξει τόσο χαμηλά, δεν φαντάστηκε αυτό που θα ακολουθούσε. Κατά την διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης το ελικόπτερο, εκτελούσε χαμηλή πτήση εντυπωσιάζοντας τα πλήθη.

Όμως, καθώς περνούσε ακριβώς πάνω από την εξέδρα των επισήμων, στην οποία βρίσκονταν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, δεν κατάφερε να πάρει ύψος, με αποτέλεσμα να «ισοπεδώσει» την πλατφόρμα αλλά και τα πανό με τα οποία ήταν στολισμένη, λες και ήταν τραπουλόχαρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε κανείς στην παρέλαση, που διεξήχθη για τον εορτασμό της 74ης επετείου των ενόπλων δυνάμεων της Ινδονησίας. Αυτό, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μια μεγάλη «γκάφα» που σίγουρα θα επέφερε βαρύτατες συνέπειες στους υπευθύνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.