Βίντεο: Πελεκάνος περίμενε στην ουρά εστιατορίου για να φάει fish and chips

Ένας πελεκάνος γεμάτος αυτοπεποίθηση μπήκε σε ένα εστιατόριο που σερβίρει fish and chips (σ.σ. μπακαλιάρο με πατάτες τηγανητές) στην Αυστραλία αλλά όταν είδε την ουρά στο ταμείο αποφάσισε να δείξει τους καλούς του τρόπους.

Στήθηκε, λοιπόν, πίσω από τους πελάτες που προηγούνταν και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του.

Το απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Νότια Ουαλία, στις 13 Οκτωβρίου, και μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων του ταχυφαγείου, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να απαθανατίσουν τις ασυνήθιστες εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως φαίνεται, όλοι παρέμειναν ήρεμοι ενώ κάποιος άφησε το παιδί του να σταθεί ακριβώς δίπλα στο επιβλητικό πτηνό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, ο πελεκάνος τελικά έφυγε χωρίς φαγητό – μάλλον επειδή αδυνατούσε να πληρώσει τον λογαριασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.