ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Ελέφαντας άραξε πάνω σε… οροφή αυτοκινήτου

Ένα όχημα «κόλλησε» στο δρόμο για λίγο από έναν ελέφαντα που την άραξε στην οροφή του. Το όχημα υπέστη ζημιές αλλά οι επιβάτες είναι ασφαλείς και υγιείς.

Ένας ελέφαντας πιάστηκε σε βίντεο να ξαπλώνει σε ένα αυτοκίνητο σε δρόμο στο Εθνικό Πάρκο Κάο Γιάι της Ταϊλάνδης, με τουρίστες να βρίσκονται μέσα σε αυτό, μετέδωσε η ηλεκτρονική εφημερίδα Bangkok Post.

Ο 35χρονος ελέφαντας, που ονομάζεται Ντουέα, σήκωσε χαλαρός τα μπροστινά πόδια του και σα να μην τρέχει τίποτα προσπάθησε να ξαπλώσει στην οροφή.

Ο οδηγός σε μια στιγμή που αποδείχτηκε σωτήρια άδραξε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από το θηλαστικό.

Το βίντεο δείχνει το πίσω παράθυρο να έχει σπάσει και την οροφή κατεστραμμένη.

Προσοχή στους ελέφαντες
Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

Το προσωπικό του πάρκου δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook με μια φωτογραφία του ελέφαντα, λέγοντας ότι ο Ντουέα ήταν πάντα «φιλόξενος» προς τους τουρίστες αυτή την περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπάλληλοι του πάρκου παρακαλούν τους οδηγούς να σταματούν τα οχήματά τους σε απόσταση 30 μέτρων από τον ελέφαντα, και να κλείνουν τη μηχανή εάν πλησιάσει το ζώο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.