ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Πέθανε η θαρραλέα κατσίκα που είχε γίνει φίλη με μια τίγρη

Η θαρραλέα κατσίκα Τιμούρ έγινε viral πριν από μερικά χρόνια όταν μαθεύτηκε ότι ζει, κοιμάται και τρώει μαζί με μια τίγρη, σε ένα καταφύγιο ζώων στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας.

Η κατσίκα Τιμούρ και η τίγρης Αμούρ ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Έπαιζαν μαζί, κοιμούνταν μαζί, γενικά, ζούσαν μαζί.

Η τίγρης προσπάθησε να μάθει την κατσίκα να κυνηγάει θηράματα και η κατσίκα έμαθε την τίγρη να κουτουλάνε τα κεφάλια τους.

Όμως, αυτή η μοναδική και παράξενη φιλία τελείωσε πριν από λίγες ημέρες στις 5 Νοεμβρίου. «Η καρδιά της κατσικούλας Τιμούρ σταμάτησε να χτυπά στις 5/11», ανέφερε ο διευθυντής του πάρκου, Ντμίτρι Μεζέντσεφ.

«Η κατσίκα, που πιστεύεται ότι ήταν περίπου 5 ετών, αποτεφρώθηκε και θα ταφεί με όλες τις τιμές», ανέφερε η Ελβίρα Γκολόβινα, φροντιστής της θαρραλέας κατσικούλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατσίκα πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά η υγεία της επιδεινώθηκε, έπειτα από καβγά με την αρσενική τίγρη, Αμούρ, με την οποία είχαν απροσδόκητα γίνει φίλοι πίσω στα 2015, όπως ανέφερε ο Μεζέντσεφ, διευθυντής του καταφυγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.