ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Δύτης έρχεται αντιμέτωπη με «φτερωτό» αστερία

Μια δύτης, είχε την τύχη να έρθει αντιμέτωπη με ένα πανέμορφο και αρκετά σπάνιο θέαμα, ενώ βουτούσε στις ακτές της Ινδονησίας.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Ντενίς ΜακΙντάιρ στις 9 Δεκεμβρίου βρισκόταν σε κατάδυση όταν είδε να περνά από μπροστά της ένα παράξενο πλάσμα.

Το φτερωτό, μαύρο ον, γνωστό ως κρινοειδές, κολυμπούσε με αέρινη χάρη μπροστά από την εκπαιδεύτρια καταδύσεων.

«Οι φτερωτοί αστερίες δεν είναι σπάνιοι να τους συναντήσεις, αλλά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να τους δεις να κολυμπούν», σχολίασε η ΜακΙντάιρ που δημοσίευσε το πανέμορφο αυτό βίντεο.

  • Ζουν σε βάθη έως και 9 χιλ. μέτρα

Τα κρινοειδή, γνωστά και με το όνομα «θαλάσσιοι κρίνοι» ανήκουν στα εχινόδερμα και διάγουν τη ζωή τους προσκολλημένα στο βυθό της θάλασσας, ακόμη και σε βάθη που φτάνουν τα 9 χιλιάδες μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «μίσχος» που τα κρατάει κολλημένα στον πυθμένα υπάρχει περίπτωση να αποκολληθεί κι έτσι το θαλάσσιο αυτό το ζώο να κολυμπάει ελεύθερα στον ωκεανό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.