ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Σκράμπερ το κοτόπουλο που… λατρεύει τα extreme sport και θέλει να ζει τη ζωή του στο όριο

Σκράμπερ, το κοτόπουλο που ζει τη ζωή του στο όριο. Διαφέρει από τα άλλα συνηθισμένα ζώα του είδους του καθώς, κάνει καγιάκ σε ορμητικά ποτάμια και σχοινοβασία ενώ αρέσκεται να κρύβεται σε ψησταριές.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ λίγα τα πράγματα που ο Σκράμπερ, το Περιπετειώδες Κοτόπουλο, φοβάται να δοκιμάσει.

Ο ιδιοκτήτης του Σκράμπερ, ο 30χρονος Έρικ Ρόουζ αγαπά περισσότερο απ’ όλα μια μέρα με βόλτες στην εξοχή γύρω από την πόλη Φέιρχαμ στη Μεγάλη Βρετανία, παρέα με το αγαπημένο του κοτόπουλο, τον Σκράμπερ.

  • Από βόλτες με μηχανή μέχρι καγιάκ και σχοινοβασία δεν υπάρχει τίποτα που να φοβίζει αυτό το κοτοπουλάκι
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει πάρει μαζί του το φιλαράκι στην παραλία, όπου ο Σκράμπερ δοκίμασε να περπατήσει σε τεντωμένο σχοινί και άραξε να απολαύσει το αμμόλουτρό του. Δοκίμασε, επίσης, και το καγιάκ, ενώ δε φοβήθηκε ούτε καν να κάτσει στον ώμο του Έρικ για μια γρήγορη βόλτα με μοτοσικλέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.