ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Σκύλος σε ρόλο… ντελίβερι – Παραδίδει ψώνια σε ευπαθή γυναίκα εν μέσω κορωνοϊού

Στην πανδημία του νέου κορωνοϊού επιστρατεύονται και τετράποδοι εθελοντές, προκειμένου να βοηθήσουν την κοινότητά τους με όποιον τρόπο μπορούν.

​Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένα 11χρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ από το Κολοράντο, ο Σάνι, που έχει αναλάβει να μεταφέρει τα ψώνια σε μια γυναίκα που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, τη Ρενέ Χέλμαν, με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα.

Η ιδέα ήταν της ιδιοκτήτριας του Σάνι και γειτόνισσας της Χέλμαν, της Κάρεν Έβελθ. Η διαδικασία είναι η εξής: Ο Σάνι παίρνει τη λίστα με τα ψώνια από τη Χέλμαν και τη μεταφέρει στην Έβελθ, η οποία πηγαίνει στο σουπερμάρκετ. Κατόπιν, το πανέξυπνο σκυλάκι αναλαμβάνει να μεταφέρει, στο στόμα του, τη σακούλα με τα αγαθά στη Χέλμαν.

Σε ρεπορτάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο KKTV, η Χέλμαν σχολίασε επίσης ότι οι επισκέψεις του Σάνι δεν τη βοηθούν μόνο σε πρακτικό, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς, τώρα που είναι κλεισμένη μόνη στο σπίτι, της κάνει καλό η συντροφιά του: «Μικρά πράγματα όπως οι επισκέψεις του Σάνι σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Είναι μια μορφή επικοινωνίας» είπε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως ο Σάνι έχει αναλάβει και άλλα καθήκοντα, για λογαριασμό της ιδιοκτήτριάς του: να της πηγαίνει τα γράμματα και να βγάζει έξω τα σκουπίδια. Η ιστορία του επιβεβαιώνει ότι μικρές πράξεις καλοσύνης, από όπου κι αν προέρχονται, μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ειδικά αυτές τις μέρες της παγκόσμιας κρίσης του COVID-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.