ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Τεράστιος πύθωνας καταβρόχθισε χήνα

Δεν πίστευε στα μάτια της η Ουασάνα Σόμγουονγκ όταν πήγε στο κοτέτσι της για να ταΐσει τις κότες και τις χήνες της. Εντόπισε έναν τεράστιο πύθωνα, να έχει κρυφτεί πίσω από τα κλουβιά.

Το ερπετό δεν έκανε πολλές κινήσεις, αφού δυσκολευόταν να χωνέψει το πτηνό, και προσπαθούσε να ξεκινήσει τη διαδικασία για την αποβολή του. Η αγρότισσα από την Ταϊλάνδη, που ζει στα κεντρικά της χώρας στην επαρχία Σαρουμπούρι, κάλεσε άμεσα τους διασώστες, ώστε να απομακρύνουν τον τεράστιο πύθωνα από το κοτέτσι της. Εκείνοι, μόλις έφθασαν στο σημείο, του έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο να αποβάλλει τη χήνα κι εν συνεχεία τον μετέφεραν σε ασφαλές περιβάλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω χάσει πέντε κοτόπουλα μέχρι τώρα, νόμιζα πως κάποιος τα έκλεβε», παραδέχθηκε η 35χρονη, που σε καμία περίπτωση δεν είχε φανταστεί πως ο «κλέφτης» ήταν φίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.