ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Τρόμος σε λούνα παρκ – Η ρόδα «τρελάθηκε» και άρχισε να γυρίζει ανεξέλεγκτα

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε τη στιγμή όπου ο μηχανισμός σε μια ρόδα σε λούνα παρκ, τρελάθηκε και άρχισε να γυρίζει ανεξέλεγκτα.

Οι επιβάτες της ρόδας πιάστηκαν από τις θέσεις τους για να μην πέσουν, ενώ ο χειριστής έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει το μηχάνημα! Μάλιστα, σε μια κίνηση απόγνωσης, σκαρφάλωσε στον μηχανισμό της ρόδας, προσπαθώντας να σταματήσει με το σώμα του την κίνηση!

Τελικά, η ρόδα σταμάτησε να γυρνάει, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ στη νοτιοανατολική Ταϊλάνδη απέδωσαν την τρελή συμπεριφορά της ρόδας, σε μια καταιγίδα που είχε πέσει νωρίτερα και επηρέασε τα ηλεκτρικά καλώδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μαρτυρίες όσων παρακολουθούσαν την τρελή πορεία της ρόδας είναι πάντως συγκλονιστικές. «Η ρόδα άρχισε να πηγαίνει μπρος πίσω. Όταν ξεκίνησε να το κάνει αυτό, κάποιοι νόμιζαν ότι είναι μέρος της βόλτας. Όταν όμως συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε πρόβλημα, ήταν τρομακτικό για όσους είχαν κολλήσει εκεί πάνω…», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.