ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: H στιγμή της διάσωσης 7χρονου παιδιού που απήχθη από παιδόφιλο από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις προχώρησαν σε μια συγκλονιστική διάσωση ενός 7χρονου αγοριού που απήχθη το Σεπτέμβριο από ύποπτο για παιδοφιλία.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται αστυνομικοί να κόβουν με ειδικά εργαλεία μια μεταλλική πόρτα για να απελευθερώσουν το ανήλικο αγόρι.

Στη συνέχεια, συλλαμβάνουν τον 26χρονο ύποπτο, ο οποίος διαμένει σε χωριό της Μόσχας, όπου και κρατούσε το αγοράκι, το οποίο αγνοείτο από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε, όπως ακούγεται και στο βίντεο, ότι το παιδί έπαιζε στον υπολογιστή στο υπόγειό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μικρός, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, δεν φαίνεται να έχει υποστεί σωματική κακοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.