ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Ο γερμανικός ποιμενικός που παίζει επιτραπέζια παιχνίδια καλύτερα και από σένα!

Στο παραπάνω βίντεο θα παρακολουθήσετε ένα γερμανικό ποιμενικό, το οποίο χρησιμοποιώντας τα δόντια του έμαθε να παίζει από Jenga έως Tic-Tac-Toe, βάζοντας «κάτω» οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί μπροστά της.

“Η Anya δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει”, λέει η ιδιοκτήτης Lori Knoble, η οποία χρησιμοποίησε λιχουδιές για να δείξει στο σκυλί πως να επιλέξει ποιο τετράγωνο θέλει στο Tic-Tac-Toe.

Οι John και Lori Knoble, πήραν την Anya από έναν τοπικό κτηνοτρόφο όταν ήταν 12 εβδομάδων.

“Από την αρχή, η Anya ήταν απίστευτα έξυπνη”, είπε η Lori. “Πάντα βοηθούσε να αφαιρέσουμε τα ρούχα από το στεγνωτήριο, να μας φέρει το τηλεχειριστήριο”.

Μια μέρα κατά τη διάρκεια της καραντίνας στις αρχές Απριλίου, το ζευγάρι από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ έψαχνε τρόπους διασκέδασης, οπότε έστησαν το παιχνίδι Jenga.

“Εκεί ήταν, έτοιμη να παίξει μαζί μας, χωρίς προπόνηση, φαινόταν να καταλαβαίνει τι να κάνει”.

Έβγαλαν ένα βίντεο που έδειχνε ότι η Anya άρπαξε ένα τουβλάκι που προεξείχε ελαφρώς και το έβγαζε απαλά με τα δόντια της, έπειτα το έβαλε στο τραπεζάκι και περίμενε τον αντίπαλό της να παίξει.

Ήταν το πρώτο από πολλά παιχνίδια που έμαθαν στον έξυπνο σκύλο. Το βίντεο δείχνει την τεράστια ποικιλία κινήσεων που κάνει η Anya και είναι εντυπωσιακό εκτός από ξεκαρδιστικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η Anya είναι αληθινά μια ευλογία για εμάς” δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του εφυούς σκυλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.