ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Δηλητηριώδες φίδι ορμάει να δαγκώσει μικρό κοριτσάκι

Στο βίντεο παραπάνω, θα παρακολουθήσετε τη τρομαχτική στιγμή όπου ένα δηλητηριώδες φίδι ορμάει σε ένα μικρό κοριτσάκι.

Η μικρούλα Τιάνα μαζί με την αδελφούλα της στην αυλή του σπιτιού τους στην επαρχία Φανγκ-Νγκα στην Ταϊλάνδη, όταν ένα θανάσιμο ερπετό πετάχτηκε από το πουθενά.

Τη τρομερή στιγμή κατέγραψε η μητέρα των κοριτσιών, που βιντεοσκοπούσε τα μικρά να παίζουν χαρούμενα στον κήπο.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω συγκλονιστικό βίντεο, το επιθετικό ερπετό μπλέχτηκε στα πόδια του μικρού παιδιού, προτού γυρίσει κι επιτεθεί με τα σαγόνια του ανοιχτά έτοιμα να δαγκώσουν.

Ευτυχώς, το φίδι δεν βρήκε στόχο και εξαφανίστηκε ξανά στα χορτάρια της αυλής.

Η μητέρα των κοριτσιών κατατρόμαξε από την επίθεση του φιδιού, με αποτέλεσμα να της πέσει το κινητό, ενώ αμέσως έτρεξε να δει πώς ήταν η μικρή της κόρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχαμε επισκεφτεί μια φάρμα και τα παιδιά έπαιζαν, τρέχοντας εδώ κι εκεί. Τότε, ξαφνικά το μακρύ φίδι προσπάθησε να περάσει το μονοπάτι και παραλίγο να δαγκώσει την κόρη μου» λέει τρομοκρατημένη η μητέρα του παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.