ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Η στιγμή όπου πύθωνας δαγκώνει άντρα στο μάτι & αρχίζει να αιμορραγεί (σκληρές εικόνες)

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε την ανατριχιαστική στιγμή όπου ένας μικρός πύθωνας δαγκώνει στο μάτι έναν φιδο-δαμαστή.

Ο νεαρός Νικ Μπίσοπ έχει βρει έναν μικρό πύθωνα μήκους περίπου ένα μέτρο.

«Κοιτάχτε εδώ τι βρήκα» λέει ο Μπίσοπ. «Έναν πανέμορφο πύθωνα Βιρμανίας περίπου 1 μέτρο. Ω, με δαγκώνει. Ευτυχώς δεν είναι σαν κι αυτά τα τέρατα των 5,5 μέτρων που κυκλοφορούν στα Έβεργκλέιντς» συνεχίζει ο νεαρός φιδο-δαμαστής.

Ο άντρας κρατάει το φίδι στα χέρια του και ο πύθωνας εμφανώς φαίνεται να δυσανασχετεί. Μοιάζει λες κι ετοιμάζεται να επιτεθεί.

Όμως ο νεαρός άντρας αδιαφορεί. «Τι όμορφη συνάντηση» συνεχίζει ο Μπίσοπ μιλώντας ενθουσιασμένος για τον μικρό πύθωνα που βρήκε.

Ξαφνικά, το φίδι επιτίθεται αστραπιαία και χτυπά τον Μπίσοπ στο μάτι, που αρχίζει αμέσως να αιμορραγεί.

Μικρό το κακό! Ευτυχώς, οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδη φίδια και ο φιγουρατζής άντρας τη γλίτωσε μόνο με ένα σκίσιμο στο βλέφαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το λέμε δάγκωμα αγάπης» λέει με χιούμορ ο Μπίσοπ. «Αυτά τα φίδια είναι πολύ ντελικάτα ζώα» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.