Light για την σύλληψή του με όπλα: «Δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη»

Τι ανέφερε για τον Snik

Light για την σύλληψή του με όπλα: «Δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη»

Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας όμως στο σπίτι του γνωστού τράπερ, δεν υπήρχαν τα όπλα, τα οποία όπως ισχυρίστηκε νόμιζε πως ήταν ψεύτικα και πώς θα τα χρησιμοποιούσε για τις ανάγκες ενός video clip. Παρόλα αυτά μετά από έρευνα των αρχών στο διαμέρισμά του, εντοπίστηκε ποσότητα ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση μίλησε ο τραγουδιστής σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως όλο αυτό που συνέβη ήταν μία άτυχη στιγμή και πως έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Εγώ ήμουν αυτός με τα όπλα. Εγώ ήμουν αυτός ρε, σταμάτα. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Τώρα η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Έχουμε δικαστήριο με αυτό, έχουμε και κάτι άλλα θεματάκια. Συγγνώμη από ποιον να ζητήσω; Δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αναποδιές έχει όλος ο κόσμος. Δε ξέρω αν ήταν ψεύτικα ή αληθινά. Τα είχαν εκεί για μια δουλειά. Δε ρώτησα τι ήταν. Τώρα από εκεί και πέρα θα το αφήσουμε στην κρίση της δικαιοσύνης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Snik και την επίλυση των διαφορών σε κάποιο ρινγκ, ο Light αποκάλυψε πώς τελικά δεν θα παίξουν μπουνιές, καθώς ο συνάδελφός του το αποφεύγει συστηματικά, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθεί με το συγκεκριμένο τραπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.