ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Mia Ventura: Από την ισραηλινή Αεροπορία μοντέλο στο OnlyFans

Οι καμπύλες της «κολάζουν»

Mia Ventura: Από την ισραηλινή Αεροπορία μοντέλο στο OnlyFans

Η Mia Ventura μεγάλωσε σε μία βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια στο Ισραήλ και εντάχθηκε στην Αεροπορία της χώρας της ως γυμνάστρια, λίγο μετά την αποφοίτηση της. 

Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει αεροσυνοδός, ένα επάγγελμα που της άρεσε και της ταίριαξε περισσότερο, μέχρι που ο κορωνοϊός “χτύπησε” τον κλάδο της. Τότε, ήταν που αποφάσισε να αλλάξει ξανά την καριέρα της, με αφορμή έναν επιβάτη που είχε γνωρίσει στο Λος Άντελες.

«Το σεξ ήταν καταπληκτικό… αλλά με ενόχλησε γιατί κόλλησε μαζί μου», αναφέρει και λέει για την πρώτη τους συνάντηση: «Ήταν ο επιβάτης μου και εγώ ήμουν η αεροσυνοδός του στην πτήση από το Τελ Αβίβ στο Λος Άντζελες, που διαρκεί σχεδόν 18 ώρες. 

«Ήταν τόσο βαρετή πτήση, όλοι κοιμόντουσαν. Ήρθε στο πίσω μέρος και ήθελε λίγο κρασί από την κουζίνα. Του έβαλα λίγο κρασί. Και συνειδητοποίησα ότι δεν θέλει μόνο κρασί, θέλει να μιλήσει μαζί μου».

Όταν της ζήτησε να μείνει μαζί του στην Καλιφόρνια για μισό χρόνο, κατά τη διάρκεια του lockdown, η Mia Ventura βρήκε την ευκαιρία να αρχίσει την καριέρα της ως μοντέλο στο OnlyFans.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.