Μπερίλ: Η «καυτή» σύντροφος του ΜακΚίσικ που αναστάτωσε το Βελιγράδι (φωτο)

Δείτε το «εκρηκτικό» κορίτσι του άσου του Ολυμπιακού

Μπερίλ: Η «καυτή» σύντροφος του ΜακΚίσικ που αναστάτωσε το Βελιγράδι (φωτο)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορεί να στενοχωρήθηκαν με την ήττα από την Εφές στον ημιτελικό του Final-4, ωστόσο η παρουσία της Μπερίλ ΜακΚίσικ στις κερκίδες της «Stark Arena» σκούπισε…κάπως τα δάκρυα.

Η εκθαμβωτική ελληνοτουρκάλα ποτέ δεν έχει λείψει από το πλευρό του παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς σε όλους τους αγώνες ξεχωρίζει στις κερκίδες.

Η περήφανη σύζυγος ταξίδεψε στη Σερβία για να δει τα ματς και να πανηγυρίσει την πρόκριση, όμως απογοητεύτηκε.

Δεν συνέβη το ίδιο πάντως με όσους βρισκόταν κοντά της στην εξέδρα, καθώς πολλοί παρατήρησαν πως είχε ντυθεί ελαφριά και χωρίς σουτιέν…

Η Μπερίλ έχει μισή καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και μισή από την Τουρκία. Ο πατέρας της είναι από την Σίβα της Τουρκίας και η μητέρα της απο την Θεσσαλονίκη, ενώ η ίδια μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη.

Σπούδασε τουριστικά αλλά ποτέ δεν ακολούθησε αυτό το επάγγελμα καθώς εδώ και καιρό ασχολείται με το μόντελινγκ. Από τον Απρίλιο του 2019 ασχολήθηκε με το Twitch, δηλαδή έπαιζε online παιχνίδια σε ζωντανή μετάδοση.

Έχει το δικό της κανάλι στο YouTube ενώ κατά καιρούς, συμμετέχει και ο ΜακΚίσικ σε κάποια βίντεό της.

Η Μπερίλ του είχε ετοιμάσει και μια έκπληξη όταν έμαθε το φύλο του μωρού που περίμεναν και εννοείται πως πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ έχοντας όλους τους φίλους και την οικογένειά τους δίπλα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.