ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: 7χρονος από την Ελλάδα εμπνεύστηκε από τον κορωνοϊό και έγραψε το «βάλς της απομόνωσης»

Ο Στέλιος Κερασίδης, ένα επτάχρονο Ελληνόπουλο, έγραψε το «βαλς της απομόνωσης» αντλώντας έμπνευση από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η μελωδία του έχει κερδίσει περισσότερα από 40.000 “χτυπήματα” στο YouTube από την περασμένη εβδομάδα οπότε και αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο.

«Γειά σας. Είμαι ο Στέλιος. Ας είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί και σύντομα θα κολυμπήσουμε ξανά στη θάλασσα» ακούγεται να λέει ο επτάχρονος πριν να πάρει θέση μπροστά από το πιάνο.

Όπως σημειώνεται στο άρθρο του Guardian που «ανακάλυψε» τον μικρό Έλληνα μουσικό «αυτή είναι η τρίτη σύνθεσή του και δημιουργήθηκε ειδικά “για όσους υποφέρουν και όσους απομονώνται από τον Covid-19».

Και οι δύο γονείς του Στέλιου είναι πιανίστες με το μικρό αγόρι να βρίσκεται για πρώτη φορά σε σκηνή σε ηλικία μόλις 3 ετών.

Το 2018 ερμήνευσε το Waltz in A Minor του Σοπέν στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το 2019 εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου παίζοντας με το διάσημο κόκκινο πιάνο του Έλτον Τζον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος λέει ότι ο αγαπημένος του πιανίστας είναι ο Καναδός Γκλεν Γκουλντ, ο οποίος είναι διάσημος για τις ερμηνείες του σε έργα του Μπαχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.