ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Χάλασε το VIP αεροσκάφος που είχε δωρίσει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη στην Λευκωσία

Ο πρόεδρος της Κύπρου ήρθε με το αεροπλάνο της γραμμής

Χάλασε το VIP αεροσκάφος που είχε δωρίσει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη στην Λευκωσία

Λίγοι μήνες πέρασαν από την δωρεά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στην Κύπρο και αυτό χάλασε… όταν το χρειάστηκε ο νέος Κύπριος πρόεδρος για να έρθει στην Αθήνα.

Πρόκειται για το Embraer 135 το οποίο αποκτήθηκε από την Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2003. Τρεις μήνες αργότερα στις 26 Μαρτίου 2003 εκτελέσθηκε η πρώτη επιχειρησιακή αποστολή μεταφοράς VIP με αεροπλάνο, για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η συνοδεία του έφθασαν στην ελληνική πρωτεύουσα με εμπορική πτήση, αφού σε περιοδικό έλεγχο που διενεργήθηκε υπήρχε βλάβη στο προεδρικό. Η βλάβη είχε εντοπιστεί πριν από δυο μέρες.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας πραγματοποιεί στην Αθήνα την πρώτη του επίσημη επίσκεψη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Λίγη ώρα αργότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Κύπριου ομολόγου της.

Κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει επίσης συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων και με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Κατά την παράδοσή του στον τέως Πρόεδρο της Κύπρου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.