ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μετά το φιάσκο της «Πατριωτικής Ένωσης» τώρα ο Κ.Μπογδάνος ζητεί συμπαράταξη των πατριωτικών δυνάμεων – Κάπως αργά

Απηύθυνε κάλεσμα στις «διωκόμενες πατριωτικές δυνάμεις» κατόπιν εορτής

Μετά το φιάσκο της «Πατριωτικής Ένωσης» τώρα ο Κ.Μπογδάνος ζητεί συμπαράταξη των πατριωτικών δυνάμεων – Κάπως αργά

Μετά το φιάσκο της «Πατριωτικής Ένωσης», η οποία «κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο, τώρα ο Κ.Μπογδάνος που είναι πολύ αργά, ζητεί συμπαράταξη των πατριωτικών δυνάμεων…

Να σημειώσουμε ότι σε ό,τι αφορά το «αστέρι της Βεργίνας» γνώριζαν ότι μπορούσε να τους προκαλέσει πρόβλημα εκλογιμότητας στον Άρειο Πάγο γι’ αυτό το λόγο μάλιστα είχαν πάρει και δύο γνωματεύσεις από συνταγματολόγους.

Γνωματεύσεις οι οποίες μπορεί να ήταν θετικές σε ό,τι αφορά το δικαίωμα χρήσης του «αστεριού» αλλά όταν πας στον πόλεμο δε λαμβάνεις υπόψη το καλύτερο σενάριο αλλά το χειρότερο που σημαίνει ότι ο εχθρός μπορεί να αξιοποιήσει όλα τα μέσα.

Και όταν δεν σκέφτεσαι αυτό το πράγμα, τότε σημαίνει ότι δεν είσαι ικανός να πας στον πόλεμο.

Ο Κ.Μπογδάνος λοιπόν, απηύθυνε κάλεσμα, στις «διωκόμενες πατριωτικές δυνάμεις» όπως τις χαρακτήρισε, να βρουν κοινό έδαφος για τις δεύτερες εκλογές (αν γίνουν) προφανώς απευθυνόμενος στους «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

Σε ότι αφορά την «συστράτευση» στην οποία καλεί, να σημειώσουμε ότι η «Πατριωτικής Ένωση» είχε κληθεί να συμμετάσχει και εκείνη σε κοινή κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων αλλά ο 86χρονος εργολάβος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου προέτασσε ως προϋπόθεση την δική του επιλογή ως προέδρου

Κάτι που βέβαια ήταν εξαιρετικά απωθητικό για τους ψηφοφόρους και δεν μπορούσε να γίνει δεκτό από τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Εκτός αυτού συχνότατα χαρακτηριζόταν από τα στελέχη της «Πατριωτικής Ένωσης», η κυρίαρχη δύναμη του χώρου, που είναι η εθνικιστική Δεξιά ως «νεοναζί» η στην καλύτερη περίπτωση «ακροδεξιοί».

Δίνοντας όλες τις πόρτες της συνεργασίας με αυτούς.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα ας πρόσεχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.