ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ηλικιωμένος κτηνοτρόφος έχασε την ζωή του στην μεγάλη πυρκαγιά στην Βοιωτία: Είχε πάει να σώσει τα ζώα του στην στάνη

Ο άνδρας πέθανε από ασφυξία

Ηλικιωμένος κτηνοτρόφος έχασε την ζωή του στην μεγάλη πυρκαγιά στην Βοιωτία: Είχε πάει να σώσει τα ζώα του στην στάνη

Ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος έχασε την ζωή του στην μεγάλη πυρκαγιά της Βοιωτίας όταν προσπάθησε να σώσει τα ζώα του στην στάνη από τις φλόγες.

Σύμφωνα με το radiothiva.gr, ο κτηνοτρόφος στα Χώστια λιποθύμησε και κατέληξε από τις αναθυμιάσεις.

«Υπάρχει ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για τον θάνατο ενός ανθρώπου ο οποίος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο του», ανέφερε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο δήμαρχος Θηβαίων, μιλώντας για την μεγάλη φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας.

Ο κ. Αναστασίου προσέθεσε ότι μαρτυρίες αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε κατά την διάρκεια εργασιών εν υπαίθρω.

Η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά από την πλευρά της δήλωσε πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως έχουν κινητοποιηθεί 52 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα ενώ επιχειρούν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Γύρω στις 09.00 σήμερα το πρωί, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση.

Εστάλησαν μηνύματα από το 112

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Πρόδρομος.

Την ίδια στιγμή μαίνεται για τρίτη ημέρα η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη ενώ φωτιά ξέσπασε και στα Ψαχνά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε χώρο με απορρίμματα και δεν εμπνέει προς το παρόν ανησυχία. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.