Ο Α.Λύτρας είπε το αυτονόητο: «Δεν είναι δυνατόν το 2023 να περιμένουμε τον κάθε κ. Βασίλη αν θα γυρίσει ένα κλειδί»

«Όλοι περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάποιο ατύχημα» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Λύτρας

Ο Α.Λύτρας είπε το αυτονόητο: «Δεν είναι δυνατόν το 2023 να περιμένουμε τον κάθε κ. Βασίλη αν θα γυρίσει ένα κλειδί»

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μιλώντας για το έγκλημα στα Τέμπη τόνισε ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ένα ατύχημα ενώ σημείωσε ότι οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και ευχήθηκε να μην καθυστερήσουν οι διαδικασίες.

Ειδικότερα, ο Απόστολος Λύτρας, τόνισε: «Είναι βέβαιο ότι δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας ή δεν λειτουργούσαν μέτρα ασφαλείας», προσθέτοντας πως «είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλές ευθύνες από αρκετά άτομα».

Όλοι περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάποιο ατύχημα, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Λύτρας. «Είναι δυνατόν η Hellenic Train και ο ΟΣΕ να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και να επιτρέπουν να γίνονται αυτά τα ταξίδια με τα τρένα;» αναρωτήθηκε και είπε ότι «οι ευθύνες θα αποδοθούν».

«Δεν είναι δυνατόν το 2023 να περιμένουμε, ειδικά ο επιβάτης να είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε κυρίου Βασίλη για το αν θα γυρίσει ένα κλειδί και να κινδυνεύει η ζωή του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους ανθρώπους που εκπροσωπεί και κανείς που έχει χάσει το παιδί του δεν ενδιαφέρεται στην παρούσα φάση για τα δικαστήρια και τις αποζημιώσεις καθώς οι άνθρωποι «έχουν τον πόνο τους, έχουν καταστραφεί».

Όμως τόνισε ότι «Οφείλουμε να παρακολουθήσουμε την ανάκριση, αν δούμε τις διαδικαστικές πράξεις και όπου χρειαστεί θα παρέμβουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εύχομαι μόνο να μην καθυστερήσουν οι διαδικασίες, είπε καταλήγοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.