ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Α.Παυλόπουλος ζήτησε από το Chat GTP να του προβλέψει το… νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Άσε, έχουμε καλύτερες πληροφορίες», σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου

Ο Α.Παυλόπουλος ζήτησε από το Chat GTP να του προβλέψει το… νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Άκης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής, ζήτησε τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, με αφορμή την πολιτική συζήτηση που διαμειβόταν στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα», χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να μάθει ποιος θα είναι ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα.

«Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;», ρώτησε ο Άκης Παυλόπουλος, λαμβάνοντας μία «πληρωμένη» απάντηση από την Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία επισήμανε πως δεν έχει επαρκή δεδομένα, προκειμένου να εξάγει ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Αμέσως μετά ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, τον προέτρεψε να ζητήσει τα νούμερα που κερδίζουν στο Τζόκερ, όπου και πάλι η απάντηση ήταν η αναμενόμενη.

Σε μία τρίτη προσπάθεια, ο Άκης Παυλόπουλος ρώτησε πότε πρόκειται να ξαναπάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, με το Chat GTP να δηλώνει και πάλι… ανήξερο, αφού τονίζει πως δεν είναι σε θέση να προβλέψει το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άσε, έχουμε καλύτερες πληροφορίες», σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.