ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Α.Πορτοσάλτε μετά το «άκυρο» του Ρ.Σουνάκ μιλά για «διεθνή κυριαρχία Κ.Μητσοτάκη»

«Παίκτης υψηλού βεληνεκούς ο Έλληνας πρωθυπουργός», γράφει ο δημοσιογράφος

Ο Α.Πορτοσάλτε μετά το «άκυρο» του Ρ.Σουνάκ μιλά για «διεθνή κυριαρχία Κ.Μητσοτάκη»

Ναι, μπορεί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε κατάφερε να κάνει το «μαύρο – άσπρο» σε ότι αφορά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βρετανία. 

Συγκεκριμένα ο Α.Πορτοσάλτε λίγες ώρες μετά την ακύρωση της συνάντησης από τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σουνάκ έγγραψε άρθρο στο οποίο μας ενημερώνει για τη… «διεθνή κυριαρχία Μητσοτάκη»!

«Παίκτης υψηλού βεληνεκούς ο Έλληνας πρωθυπουργός δοκιμάζει την πολιτική σκηνή της Βρετανίας και εκθέτει τον πανικό της κυβέρνησης της», γράφει.

Ναι, είναι ο ίδιος Μητσοτάκης που χθες παραπονιόταν στα κοινωνικά δίκτυα επειδή έφαγε «πόρτα». «Εκφράζω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη μας συνάντηση λίγες ώρες πριν αυτή πραγματοποιηθεί», έγραψε.

Είναι ο ίδιος Μητσοτάκης για τον οποίο το BBC έγραψε «ο Έλληνας πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι περιφρονήθηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.