ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ο Οθωνας Ηλιόπουλος θέλει να «τιμωρήσει» τους οδοντιάτρους επειδή δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ – «Ας πληρώσουν κάτι παραπάνω»

Υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή στον οδοντιατρικό κλάδο και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να τους «τσιμπάει»

Ο Οθωνας Ηλιόπουλος θέλει να «τιμωρήσει» τους οδοντιάτρους επειδή δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ – «Ας πληρώσουν κάτι παραπάνω»

Αναλύοντας τον τρόπο που θα μπορούσε να επιλυθεί το πρόβλημα της φοροδιαφυγής και αναφερόμενος συγκεκριμένα στον οδοντιατρικό κλάδο ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Οθωνας Ηλιόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε δεν πειράζει ας πληρώσουν κάτι παραπάνω».

Ο Οθωνας Ηλιόπουλος μιλώντας σε εκδήλωση για την Υγεία, υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή στον οδοντιατρικό κλάδο – και όχι μόνο – και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ψηφιοποίηση του συστήματος, ώστε να τους «τσιμπάει».

Ωστόσο, δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά έδωσε πολιτική και ιδεολογική διάσταση στο θέμα, λέγοντας πως «αφού οι οδοντίατροι δεν μας ψηφίζουν, ας πληρώσουν παραπάνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Η φοροδιαφυγή που θα πιάσεις από το ψηφιακό σύστημα θα καλύψει μέρος του κόστους του. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στον οδοντίατρο και στον γιατρό και να μην πληρώνεις. Γιατί στο σύστημα θα φαίνεται ότι σου έχει γράψει συνταγή και σε έχει εξετάσει. Δεν μπορεί να λέει πίεση αυτό, φυσική εξέταση, αλλά δεν έγινε επίσκεψη. Άρα όλοι θα ξέρουμε πόσες επισκέψεις γίνανε σε κάθε γιατρό και σε κάθε οδοντίατρο. Μεγάλη φοροδιαφυγή. Δεν είναι φιλολαϊκό μέτρο, δεν είναι λαϊκίστικο μέτρο. Αλλά να σας πω κάτι μεταξύ μας. Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε δεν πειράζει ας πληρώσουν κάτι παραπάνω…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.