ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Παύλος Σαράκης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης

Μία πετυχημένη επιλογή του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο Παύλος Σαράκης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης

Η πρώτη καλή είδηση από το χώρο της Ελληνικής Λύσης μετά από αρκετές ημέρες έρχεται από τον νομικό Παύλο Σαράκη ο οποίος με απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου τοποθετήθηκε πρώτος στην λίστα Επικρατείας του κόμματος και λογικά, από τη στιγμή που η Ελληνική Λύση μπει στην Βουλή, θα γίνει μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Πρόκειται για έναν εγνωσμένης αξίας επιστήμονα αλλά και μάχιμο δικηγόρο.

Η παρουσία του θα ενισχύσει όχι απλά τον προεκλογικό αγώνα αλλά και το βάθος της κοινοβουλευτικής ομάδας της «Ελληνικής Λύσης» η οποία έχει «τραυματιστεί» τελευταία από την αποχώρηση του Α.Μυλωνάκη και της Α.Αλεξοπούλου.

Ο Παύλος Σαράκης κατάγεται από το Αγρίνιο και η πορεία του στον χώρο τα δικηγορίας είναι πραγματικά αξιοζήλευτη αφού χαρακτηρίζεται πρώτα και κύρια από τη μαχητικότητα και την άριστη νομική κατάρτιση.

Ο Παύλος Σαράκης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1969. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εμβάθυνε τις γνώσεις του στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ασκεί μαχόμενη δικηγορία με κύριο αντικείμενο το Ποινικό Δίκαιο. Είναι Νομικός Σύμβουλος σε εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα προτεινόμενων δικηγόρων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.