ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Κασσελάκης ξενοίκιασε το σπίτι του στο Μαϊάμι και θα έχει μόνη… βάση του την Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να… «απαντήσει» στους επικριτές του, εκτός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σ.Κασσελάκης ξενοίκιασε το σπίτι του στο Μαϊάμι και θα έχει μόνη… βάση του την Ελλάδα

Μήνυμα με αποδέκτες στην… Ελλάδα (στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο) έστειλε από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται για τις γιορτές, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά τα όσα… άκουσε για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα για πολλές μέρες ώστε να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις ΗΠΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να… «απαντήσει» στους επικριτές του, εκτός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έφτασε στις ΗΠΑ ήταν να λύσει το συμβόλαιο ενοικίασης του σπιτιού στο Μαϊάμι. Και αυτό θεωρήθηκε ένα σαφές σήμα πως πλέον η βάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ έχουν πει πολλές φορές ότι η ενασχόληση του πρώτου με την πολιτική και η εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συνειδητή απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.