ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Άγκυρα σε «γραμμή» ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί την Ελλάδα για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ Ο.Τσελίκ

Παραμορφώνουν τα γεγονότα για να προκαλούν μίσος στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς κατά της Ελλάδας

Η Άγκυρα σε «γραμμή» ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί την Ελλάδα για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ Ο.Τσελίκ

Σε μια ακραία δήλωση προχώρησε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, μιλώντας, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του κυβερνώντος ΑΚΡ, για το πολύνεκρο ναυάγιο με τους παράνομους μετανάστες στην Πύλο.

Μίλησε για… εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι η χώρα μας «μετατρέπει σε νεκροταφείο τη Μεσόγειο».

«Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής θα πρέπει να εξεταστούν ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

«Η ελληνική ακτοφυλακή προσπαθούσε να σπρώξει βάρκα μεταναστών με 600 άτομα στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Θα πρέπει να υπάρξει διεθνής έρευνα και παρατήρηση» ήταν ακόμη τα εμπρηστικά λόγια του Τσελίκ, ο οποίος προσπάθησε να παραμορφώσει τα γεγονότα για να προκαλέσει μίσος στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς κατά της Ελλάδας!

«Οι βάρκες βουλιάζονται και οι μετανάστες πεθάνουν. Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής θα πρέπει να εξεταστούν ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια προσπάθεια να σκοτωθούν άνθρωποι. Η ελληνική ακτοφυλακή μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο μεταναστών μπροστά στα μάτια όλων μας. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν».

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα εντοπίστηκαν δύο ακόμα σοροί κοντά στο σημείο που βυθίστηκε το αλιευτικό με τους παράνομους μετανάστες στην Πύλο.

Ειδικότερα, το ΠΑΘ του Λιμενικού εντόπισε στα ύδατα και περισυνέλλεξε άλλους δύο νεκρούς σε αποσύνθεση και σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο άψυχα σώματα ανήκαν σε άνδρες.

Οι δύο σοροί έρχονται να προστεθούν στους 78 νεκρούς που είχαν εντοπιστεί μέχρι πρότινος, με τα επίσημα θύματα να ανέρχονται πλέον σε 80.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.