ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι μηχανοδηγοί ζητούν παρεμβάσεις σε εννιά σημεία για να εκκινήσει ο σιδηρόδρομος

Χωρίς αυτές δεν υπάρχει ασφάλεια λένε σε ανακοίνωσή τους ένα 24ωρο πριν το restart των δρομολογίων

Οι μηχανοδηγοί ζητούν παρεμβάσεις σε εννιά σημεία για να εκκινήσει ο σιδηρόδρομος

Το σωματείο των μηχανοδηγών, λίγο πριν την επανέναρξη της κίνησης των βαγονιών που προγραμματίζεται για αύριο, Τετάρτη, επισημαίνει με επιστολή στην διοίκηση της Hellenic Traian τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν σε συγκεκριμένα σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου, ώστε να εκκινήσουν με ασφάλεια τα δρομολόγια.

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), παραθέτει εννέα σημεία παρεμβάσεων, χωρίς την επίλυση των οποίων εκτιμά ότι δεν μπορεί να ξεκινήσουν δρομολόγια και σε αυτά τα σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.

Το ΠΕΠΕ ζητά μεταξύ άλλων γραπτή βεβαίωση για την διέλευση από της σήραγγες στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα όπου έχουν διαπιστωθεί προβλήματα από την πυροσβεστική και δυνατότητα επικοινωνίας εντός αυτών με πιστοποιημένο σύστημα.

Δυνατότητα φύλαξης όλων των αφύλακτων διαβάσεων σε Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη, Λάρισα –Βόλο και απόσυρση των συρμών AEG καθώς παρουσιάζουν προβλήματα.

Οι μηχανοδηγοί ζητούν να διασφαλιστεί από την Hellenic Train ότι το τροχαίο υλικό που πρόκειται να κυκλοφορήσει είναι πλήρως λειτουργικό. Ζητούν επίσης γραπτή βεβαίωση για την διέλευση από σήραγγες στον προαστιακό Πειραιάς-Κιάτο μετά τα προβλήματα που έχει εντοπίσει η πυροσβεστική, φωτισμό και δυνατότητα επικοινωνίας καθώς επίσης και λειτουργία του GSMR εφόσον έχει πιστοποιηθεί.

Η επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης

938_Page_1
938_Page_2_2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.