ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Power Pass: Δικαιούχος καταγγέλλει φιάσκο με το επίδομα ρεύματος

Το πόσο της εκκαθάρισης ήταν κάτω από 18 ευρώ

Power Pass: Δικαιούχος καταγγέλλει φιάσκο με το επίδομα ρεύματος

Το μεγάλο φιάσκο του Power Pass καταγγέλλει δικαιούχος όπου τα εκκαθαριστικά είναι πολύ μικρά και δεν αντιστοιχούν ούτε στο ελάχιστο στην επιβολή της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής.

Συγκεκριμένα, αν και η αίτηση για επιστροφή ποσού από το ρεύμα που κατανάλωσε εγκρίθηκε, το πόσο της εκκαθάρισης ήταν κάτω από 18 ευρώ με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει καμία επιστροφή!

Η καταγγελία:

«Μπήκα σήμερα στην ιστοσελίδα του Power Pass να δω το ποσό της επιστροφής στο ηλεκτρικό ρεύμα. Τον τελευταίο καιρό επειδή είναι πανάκριβο το ηλεκτρικό ρεύμα κάνω όσο μπορώ περισσότερη οικονομία.

Μπαίνω λοιπόν και βλέπω δικαιούμαι επιστροφή 15,45 ευρώ, τέλος πάντων λέω κάτι είναι και τα 15,45 ευρώ…

Προχωράει το βλέμμα μου λίγο παρακάτω και τι μου γράφουν οι αθεόφοβοι, ” επειδή το ποσό δεν είναι από 18 μέχρι 600 ευρώ δεν σου επιστρέφουμε τίποτα.

Δηλαδή μηδέν στο πηλίκο!!! Αν αυτό δεν είναι δούλεμα τότε τι είναι;

Σας στέλνω την ένδειξη από την ιστοσελίδα αφού φυσικά έχω κάνει δυσδιάκριτο το ΑΦΜ μου.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.