ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάολα: «Ο Α.Μπέος είναι φίλος μου και συμφωνώ σε πολλά μαζί του» – Το σχόλιο της για τον Σ.Κασσελάκη

«Είμαι αρνητική κατηγορηματικά, ειδικά στο θέμα των παιδιών» δήλωσε μεταξύ άλλων για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Πάολα: «Ο Α.Μπέος είναι φίλος μου και συμφωνώ σε πολλά μαζί του» – Το σχόλιο της για τον Σ.Κασσελάκη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα για τη νέα χειμερινή σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα, μίλησε μεταξύ άλλων και για την φιλία της με τον Αχιλλέα Μπέο αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του» είπε αρχικά για τον δήμαρχο Βόλου στην εκπομπή Super Κατερίνα και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Στις ίδιες δηλώσεις, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του σε ορισμένα ζητήματα.

«Ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του;» είπε η Πάολα και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.