ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η.Κασιδιάρης: «Κατέθεσα υπόμνημα στον Άρειο Πάγο – Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποβληθούν από τις εκλογές»!

«Περιγράφω εκτενώς την πληθώρα των εγκληματικών πράξεων και των σκανδάλων»

Η.Κασιδιάρης: «Κατέθεσα υπόμνημα στον Άρειο Πάγο – Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποβληθούν από τις εκλογές»!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος λίγη ώρα μετά το υπόμνημα που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στον Άρειο Πάγο και με το οποίο ζητούσε τον αποκλεισμό του συνδυασμού «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, προχώρησε και ο ίδιος σε παρόμοια κίνηση, ζητώντας να αποκλειστεί τόσο η «γαλάζια» παράταξη, όσο και το ΠΑΣΟΚ. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρει ότι στο υπόμνημα των 40 σελίδων το οποίο κατέθεσε πριν λίγη ώρα στον Άρειο Πάγο περιγράφονται εκτενώς οι λόγοι, σύμφωνα με τους οποίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποβληθούν από την εκλογική διαδικασία.

Πρόκειται για μια κίνηση που είχε προαναγγείλει, μετά την κίνηση του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, κατά του συνδυασμού του Η.Κασιδιάρη.

Η ανάρτηση του Η.Κασιδιάρη: 

«Μόλις κατετέθη αναλυτικό υπόμνημα 40 σελίδων στον Άρειο Πάγο, όπου περιγράφω εκτενώς την πληθώρα των εγκληματικών πράξεων και των σκανδάλων που πηγάζουν από τα πολιτικά μορφώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (Siemens, μίζες στα εξοπλιστικά, παράνομος τραπεζικός δανεισμός, λίστα Λαγκάρντ, υποκλοπές, παιδεραστία, QatarGate, παραδικαστικό, χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, νόθευση των ελεύθερων εκλογών, παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη κοκ).

Με βάση αυτά τα βαρυσήμαντα στοιχεία και το άρθρο 29 του Συντάγματος ζητώ να αποβληθούν από την εκλογική διαδικασία τα μορφώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διότι συνιστούν απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του υπομνήματος».

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα η Νέα Δημοκρατία, κατάθεσε υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση, δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δεν έχει ακόμη καταθέσει σχετικό υπόμνημα ενόψει των προσεχών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.