Νόνη Δούνια: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη λιποθυμία της στη Βουλή – Το δημόσιο «ευχαριστώ»

«Ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου από το πρωί και αυτό ήταν όλο»

Νόνη Δούνια: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη λιποθυμία της στη Βουλή – Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Με ανάρτηση της στο facebook η Νόνη Δούνια ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της, ύστερα από μια αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και λιποθύμησε.

Η βουλευτής Πειραιά που ανήκει στην κατηγορία των… multitasking μαμάδων ανέφερε  ότι… ίσως υπερέβαλε λίγο των δυνάμεων της με τις πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις.

«Ευχαριστώ θερμά όλους για το συγκινητικό σας ενδιαφέρον. Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, σύγχρονες εργαζόμενες γυναίκες, με αρκετές κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές καθημερινές υποχρεώσεις, ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου από το πρωί και αυτό ήταν όλο! Υγεία και κάθε καλό σε όλους!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Δούνια είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν πρόβλημα στην καρδιά της κάνοντας επέμβαση για πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας. Λίγο μετά το περιστατικό η βουλευτής της ΝΔ έφυγε από τη Βουλή και επέστρεψε στο σπίτι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.