ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Κ.Μητσοτάκης ανακάλυψε «βάρβαρη ρωσική εισβολή» στην… Ρουμανία! – Τι δήλωσε στις κάμερες

Και το ΑΠΕ που δεν «άκουσε» Ρουμανία

Ο Κ.Μητσοτάκης ανακάλυψε «βάρβαρη ρωσική εισβολή» στην… Ρουμανία! – Τι δήλωσε στις κάμερες

Για «βάρβαρη ρωσική επίθεση στην.. Ρουμανία», έκανε λόγο ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις που έκανε πριν την Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.


Έτσι  πάνω στην ανυπομονησία  του Έλληνα πρωθυπουργού να κατηγορήσει την Ρωσία ξανά, έγινε αιτία για να κάνει το λάθος λέγοντας ότι η Ρουμανία έχει υποστεί μια βάρβαρη  ρωσική εισβολή.  

Φυσικά το ΑΠΕ δεν άκουσε Ρουμανία έχοντας στο επίσημοι κείμενό του  την λέξη Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ο Έλληνας πρωθυπουργός:

«Θα έχουμε την ευκαιρία σε λίγο, με την παρουσία του Προέδρου Μπάιντεν, να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, να επιβεβαιώσουμε την απόλυτη και αρραγή ευρωπαϊκή ενότητα στην αντιμετώπιση αυτής της βάρβαρης ρωσικής επίθεσης στην Ρουμανία (Ουκρανία) και τη στήριξή μας στον Πρόεδρο Ζελένσκι έτσι ώστε να μπορέσει η Ουκρανία να αμυνθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.