ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πού θα πάει το «τεράστιο» ποσοστό του 0,5-1% που θα έπαιρνε η Πατριωτική Ένωση των Π.Εμφιετζόγλου και Κ.Μπογδάνου;

«Έχασε η Βενετιά, βελόνι»...

Πού θα πάει το «τεράστιο» ποσοστό του 0,5-1% που θα έπαιρνε η Πατριωτική Ένωση των Π.Εμφιετζόγλου και Κ.Μπογδάνου;

Το κυρίαρχο πολιτικό ερώτημα μετά το κόψιμο του κόμματος των Π.Εμφιετζόγλου και Κ.Μπογδάνου, λόγω… σήματος (!!!), είναι πού θα πάει αυτό το «τεράστιο» εκλογικό ποσοστό του 0,5%-1% που θα ελάμβανε το κόμμα αν πήγαινε κανονικά στην κάλπη. 

Διότι όλες οι δημοσκοπήσεις, είτε οι συστημικές είτε των πρεσβειών, τέτοιο ποσοστό έδινε στην Πατριωτική Ένωση: Από 0,5%-1%.

Π.χ. στην Δυτική Μακεδονία που το κόμμα υποτίθεται ότι θα έπρεπε να «καλπάζει» λόγω Σκοπίων και της καταστροφής που προκάλεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ενεργειακή της πολιτική στην τοπική οικονομία (επί τη ευκαιρία να σημειώσουμε ότι στην περιφέρεια  πιθανότατα θα είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ), στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση η Πατριωτική Ένωση «πάτωνε» με 1%!

Το ερώτημα είναι «Πού θα πάνε αυτές οι ψήφοι;».

Ε, όλοι μπορούν να «ζήσουν» χωρίς το 0,5%, άντε 1% των Π.Εμφιετζόγλου και Κ.Μπογδάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πού στάθηκαν ανίκανοι ακόμα και αυτό το 1% να αντιπροσωπεύσουν αφού «μια ματιά» στον Άρειο Πάγο και μια σοβαρή γνωμοδότηση θα τους απέτρεπε από την τεράστια «πατάτα» τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.