ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοφανής δήλωση από τον Αμερικανό πρέσβη Τ.Τσούνη: «Να κάνετε “Έλληνες” όλους τους παράνομους αλλοδαπούς»!

«Μπορεί να προκύψει ένας Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος από αυτούς»! - Είναι προσωπική του άποψη ή επιδίωξη της κυβέρνησης Μπάιντεν;

Πρωτοφανής δήλωση από τον Αμερικανό πρέσβη Τ.Τσούνη: «Να κάνετε “Έλληνες” όλους τους παράνομους αλλοδαπούς»!

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», είπε πως οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας πρέπει να γίνονται Έλληνες!

Μάλλον, ο Τ.Τσούνης νομίζει πως η Ελλάδα είναι ΗΠΑ (ή μάλλον Πολιτεία των ΗΠΑ) και έχει την πολυτέλεια και κυρίως την διάθεση να εξελιχθεί σε μία αμιγώς πολυφυλετική, πολυθρησκευτική και πολυγλωσσική χώρα.

Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Είναι δική του προσωπική άποψη, ή πρόκειται για επίσημη επιδίωξη της κυβέρνησης των Δημοκρατικών; Επιθυμούν οι Αμερικανοί να έχει η Ελλάδα μία τέτοια πορεία και γιατί;

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Και συνέχισε λέγοντας πως από τους παράνομους αλλοδαπούς, μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος (προφανώς ο Αμερικανός πρέσβης έχει στην συνείδησή του πολύ ψηλά τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα).

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”.

Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους.

Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.