ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Σκληρό» ροκ άρχισε να παίζει ο Κ.Βελόπουλος: Αιτήσεις για εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι, Τέμπη και υποχρεωτικό εμβολιασμό

«Τώρα να δούμε οι πατριώτες αν θα συνυπογράψουν», τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

«Σκληρό» ροκ άρχισε να παίζει ο Κ.Βελόπουλος: Αιτήσεις για εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι, Τέμπη και υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε την Τρίτη (4/7) αιτήσεις για εξεταστικές επιτροπές για τα Τέμπη, το Μάτι, την Συμφωνία των Πρεσπών και την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. 

Ο Κ.Βελόπουλος ξεκίνησε με το «καλημέρα» να παίζει «σκληρό ροκ» και να προσπαθεί με την αντιπολιτευτική του στάση να βάλει δύσκολα τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στα άλλα Δεξιά κόμματα, τα οποία «ροκάνισαν» το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα ο Κ.Βελόπουλος ανέφερε στο Twitter: «Ραγδαίες εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο! Κατατέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι αιτήσεις εξεταστικών επιτροπών για Πρέσπες, Τέμπη, Μάτι, υποχρεωτικότητα εμβολίων πρόστιμα κτλ.» 

«Τώρα να δούμε οι πατριώτες αν θα συνυπογράψουν ή αν δεν θα τους αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου», πρόσθεσε, πετώντας το «μπαλάκι» κυρίως σε «Σπαρτιάτες» και Νίκη.

«Έτσι έκαναν και το μεσημέρι που ενώ δεν ψήφισαν αντιπρόεδρο ήθελαν να τους ψηφίσουν», συνέχισε ο Κ.Βελόπουλος, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι «το μόνο πατριωτικό εθνικό λαϊκό κόμμα της Βουλής απέδειξε ποιο… είναι». 

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης «αφορούν την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για κάθε μία από τις ακόλουθες υποθέσεις:

1. Την διακρίβωση της ζημιάς που επέφερε στο ελληνικό Δημόσιο η διακυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015 και την απόδοση ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

2. Την διερεύνηση των επιπλοκών, θανάτων και διαφόρων ασθενειών που προκάλεσε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες το εμβόλιο mRNA και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης της Ν.Δ.

3. Την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων και μη για το μαζικό έγκλημα στο Μάτι.

4. Την διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες υπεγράφη η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, και του καταλογισμού ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς και την ανάδειξη των λόγων αυτοδίκαιης ακυρότητας της Συμφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Την διερεύνηση των συνθηκών του μαζικού εγκλήματος των Τεμπών και τον καταλογισμό τυχόν ποινικών ευθυνών σε μέλη της κυβέρνησης της Ν.Δ.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.