ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονίζει ο πατέρας του 32χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Μασσαλή – «Μας είχε πει το παιδί μας για τα προβλήματα των τρένων»

«Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου, για να μην πληρώσουν αυτά που πρέπει»

Συγκλονίζει ο πατέρας του 32χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Μασσαλή – «Μας είχε πει το παιδί μας για τα προβλήματα των τρένων»

Για τον 32χρονο μηχανοδηγό του επιβατικού τρένου, Δημήτρη Μασσαλή, που μίλησε ο πατέρας του, όπου ο γιος του του είχε επισημάνει ότι υπάρχουν προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά ότι δεν κινδυνεύει.

«Κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες των παιδιών όλου του κόσμου, για να μην πληρώσουν αυτά που πρέπει, για να δουλεύουν χωρίς να κινδυνεύουν, για να πηγαίνουν στις δουλειές τους χωρίς να σκοτώνονται και για να πηγαίνουν να σπουδάσουν και να γυρνούν σπίτι τους».

Όπως είπε ο κ. Μασαλής του γιου του τού άρεσε πολύ αυτό που έκανε και δεν τους είχε πει ποτέ ότι κινδυνεύει. «Μας έλεγε ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά έστω και με κάποιες καθυστερήσεις τα δρομολόγια λύνονται. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα βάλει κάποιος εγκληματίας δύο τρένα να χτυπήσει το ένα το άλλο».

«Ποιος μπορούσε να το φανταστεί, ποιος ανθρώπινος νους θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό“. Πρόσθεσε ότι μίλησαν δύο φορές πριν “πιάσει” βάρδια και την ώρα που έπιανε, στις 21:30 δηλαδή, αλλά και στις 22:30 όταν και τους πήρε τηλέφωνο ο ίδιος».

Μίλησαν για τη μέρα του και όχι για τα υπηρεσιακά, καθώς η δουλειά ήταν ρουτίνα. «Δε συνήθιζε να μας λέει κάτι και την προηγούμενη μέρα μού είχε πει ότι υπήρχε 2,5 ώρες καθυστέρηση. Ηταν μία καθημερινότητα η πορεία και η αργοπορία των συρμών και ήταν πραγματικότητα».

«Τα παιδιά, που δούλευαν, το είχαν αποδεχθεί και πίστευαν ότι με τον καιρό θα διορθωθεί. Ποιος να το περίμενε ότι θα παιδιά θα σκοτωθούν, αλλά και όλα τα παιδιά της Ελλάδας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπλήρωσε ότι τα τελευταία χρόνια ο γιος του ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την σύντροφό του. «Ήταν τόσο επαγγελματίας, που την προηγούμενη ημέρα τρώγαμε μαζί και του λέω, Δημητράκο εγώ θα πιω μία μπύρα, είσαι και εσύ να πιεις μία. Μού λέει, Μπαμπά, κοκα κόλα θέλω, γιατί αύριο το βράδυ έχω δρομολόγιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.