ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων απέστειλαν δήλωση στην Εξεταστική Επιτροπή – «Σταματήστε τις συνεδριάσεις»

Ζητούν αντίγραφο της ποινικής δικογραφίας όταν αυτή ολοκληρωθεί

Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων απέστειλαν δήλωση στην Εξεταστική Επιτροπή – «Σταματήστε τις συνεδριάσεις»

Εικοσιεννέα (29) συγγενείς θυμάτων στο έγκλημα των Τεμπών, απέστειλαν δήλωση στην Εξεταστική Επιτροπη ζητώντας τη διακοπή των εργασιών της μέχρι την ολοκλήρωση της ανάκρισης που διεξάγεται ενώπιον του εφέτη-ανακριτή Λάρισας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Εξεταστικής, Δημήτρης Μαρκόπουλος, οι συγγενείς ζητούν η Επιτροπή να λάβει αντίγραφο της ποινικής δικογραφίας όταν αυτή ολοκληρωθεί, να τη μελετήσει και κατόπιν να επανεκκινήσει τις συνεδριάσεις της.

Ο κ. Μαρκόπουλος πρόσθεσε ακόμα ότι οι 29 συγγενείς θυμάτων θέτουν αυτό το αίτημα, με σκοπό η Επιτροπή να εξετάσει κι άλλους μάρτυρες με ουσιαστική συνεισφορά στη διερεύνηση ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων και στη συνέχεια να εκδοθεί το πόρισμα της Εξεταστικής.

Να σημειωθεί ότι πλην της ανακοίνωσης της δήλωσης των συγγενών από τον κ. Μαρκόπουλο, το αίτημα δεν τέθηκε υπό συζήτηση από τα μέλη της Επιτροπής, κάτι που αναμένεται να γίνει στη συνέχεια της σημερινής διαδικασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.