ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Aκόμα ένας νεκρός μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα το πρωί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μαρτίου

Θεσσαλονίκη: Aκόμα ένας νεκρός μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σήμερα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 2ου ορόφου επί της οδού Μαυρομιχάλη 44, στην περιοχή της Μαρτίου.

Για το συμβάν, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 09:00 και επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες και έσβησαν τις φλόγες.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Ωστόσο, κατά την κατάσβεση οι πυροσβέστες εντόπισαν εντός του διαμερίσματος τη σορό ενός άντρα, την οποία παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί ότι σήμερα βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της μετά από φωτιά και μια ηλικιωμένη στην Ηλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα δύο μοναχές έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μοναστήρι στη Βοιωτία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.