ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το «πολεμικό» πυροσβεστικό Jumbo Track Multi επιχειρεί στη φωτιά στη Δαδιά – Ρίχνει 15.000 λίτρα νερού

Το ειδικό όχημα έχει μία λεπίδα που ανοίγει ζώνες πυρασφάλειας, έναν θάλαμο διάσωσης περίπου 10 ατόμων και ένα κανόνι που πετάει 80 μέτρα το νερό

Το «πολεμικό» πυροσβεστικό Jumbo Track Multi επιχειρεί στη φωτιά στη Δαδιά – Ρίχνει 15.000 λίτρα νερού

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν για 11η μέρα στη μεγάλη δασική πυρκαγιά που κατακαίει τον Έβρο, την ώρα που το πύρινο μέτωπο στο δάσος της Δάδιας παραμένει ανεξέλεγκτο.

Στη μάχη της κατάσβεσης έπειτα από εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς, έχει ριχτεί και το ειδικό πυροσβεστικό όχημα JUMBO TRACK MULTI, πρώην Leopard.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο το γιγαντιαίο όχημα και πρώην άρμα μάχης, το οποία μεταφέρθηκε στο δάσος της Δαδιάς από αρματοφορέα του 784 Τάγματος Μεταφορών, επιχείρησε όλη τη νύχτα και συνεχίζει σβήνοντας μεγάλο μήκος πυρκαγιών και ανοίγοντας ζώνες πυρασφαλείας.

Το όχημα αυτό της RAM EUROPE διέθεσε εθελοντικά ο ιδιοκτήτης της, Ρέντζος Θεόδωρος από τον Ορχομενό Βοιωτίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ειδικό όχημα Jumbo Track Multi, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του έχει μία δεξαμενή 15.000 λίτρων, ένα ντόζερ -μία λεπίδα- δηλαδή που ανοίγει ζώνες πυρασφάλειας, έναν θάλαμο διάσωσης περίπου 10 ατόμων και ένα κανόνι που πετάει 80 μέτρα το νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.