ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ότι νάναι» από βουλευτή της Νίκης: «Τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια»

Καμία απορία γιατί ο Κ.Μητσοτάκης κυβερνά ανενόχλητος - Τι είπε για τα Χριστούγεννα ο Ν.Παπαδόπουλος

«Ότι νάναι» από βουλευτή της Νίκης: «Τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια»

Ο βουλευτής της «Νίκης» Νικόλαος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή για τα Χριστούγεννα και έδωσε ένα πολιτικό στίγμα που επιβεβαιώνει γιατί ο Κ.Μητσοτάκης κυβερνά ανενόχλητος, παρά το γεγονός ότι τα θεωρούμενα «δεξιά» κόμματα, τρία στον αριθμό, συγκεντρώνουν συνολικά 34 έδρες στη νυν Βουλή :

Στη σύντομη παρέμβασή του, ο -γιατρός στο επάγγελμα- βουλευτής είπε τα βαθυστόχαστα:

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι. Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά, τους γονείς, και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε, ξέρετε, και “το ξύλο της χρονιάς”.

Λοιπόν, οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε, μάλιστα, ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο» τονίζοντας μάλιστα πως τα «απύλωτα στόματα» είναι τα ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τύπους σαν κι αυτόν οι πολίτες περιμένουν να ασκηθεί κριτική κατά της κυβέρνησης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.