ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Παρασκευαΐδης: «Οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση – Αν δεν προετοιμαστούμε θα μας σφάξουν» – Τον αποδοκίμασε το ΠΑΣΟΚ! (upd)

Κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή και να οργανωθούν σε «παλλαϊκή άμυνα» - Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «φωτεινό παράδειγμα» για την κεντροαριστερά

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Παρασκευαΐδης: «Οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση – Αν δεν προετοιμαστούμε θα μας σφάξουν» – Τον αποδοκίμασε το ΠΑΣΟΚ! (upd)

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αν οι Τούρκοι μας βρουν απροετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης προβαίνει σε πολιτικά «υγιείς» δηλώσεις μετά την τοποθέτησή του για το απαράδεκτο της υιοθεσίας παιδιών από τους ομοφυλόφιλους, που ενόχλησαν τον ανεκδιήγητο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που υποστήριξε απαντώντας στον Π.Παρασκευαΐδη σε τηλεοπτικό δίκτυο ότι «Δεν είναι κακό να κάνουν ομοφυλόφιλα τα θετά παιδιά τους οι ομοφυλόφιλοι γονείς»!

Δυστυχώς το νέο ΠΑΣΟΚ, δεν έχει καμία σχέση με το παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Α.Γ.Παπανδρέου και επιχειρεί να «ακυρώσει» πολιτικά για δεύτερη φορά τις υπεύθυνες και απόλυτα σωστές δηλώσεις του:

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ως «φαιδρότητες»(!) οι οποίες δεν εκφράζουν το κόμμα τις δηλώσεις Παρασκευαΐδη σύμφωνα με τις οποίες ο τουρκικός αποβατικός Στόλος έχει στόχο τα ελληνικά νησιά και την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζονται να ναυπηγήσουν αεροπλανοφόρο εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε.

Εάν τα παραπάνω για το ΠΑΣΟΚ είναι «φαιδρότητες» τότε το παιχνίδι στη χώρα έχει χαθεί οριστικά.

Αυτό γιατί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απλώς ανέφερε γεγονότα και τίποτα παραπάνω! Όσο για την παλλαϊκή άμυνα είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε χώρας να την οργανώνει. Αυτά για το ΠΑΣΟΚ όμως είναι «φαιδρότητες»!

«Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδροτητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεων μας», σχολίασαν τα…  «στελέχη» της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Κατά τον χαιρετισμό του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που θύμισε το παλιό καλό υγιές πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Π.Κρητικού, του Μ.Χαραλαμπίδη, του Γ.Χαραλαμπόπουλου και τόσων άλλων, αναφέρθηκε στην τουρκική επιθετικότητα προειδοποιώντας ότι «έχουν τεράστια ναυτική δύναμη», καλώντας μάλιστα τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή και να οργανωθούν σε «παλλαϊκή άμυνα», ώστε να βοηθήσουν τον Στρατό σε περίπτωση τουρκικής απόβασης στα νησιά του Αιγαίου.

«Δεν γίνεται να έχουν τέτοιο αποβατικό στόλο, να κατασκευάζουν αεροπλάνα και εμείς να καθόμαστε και να περιμένουμε. Και λέω στον πρόεδρο (της επιτροπής στην Βουλή) να έχουμε και εμείς δικαικώμα όπως είχε και το Ισραήλ και όπως ο κύριος πρωθυπουργός είπε, να έχουμε και εμείς το δικαίωμα στην άμυνά μας και προτείνω την οργάνωση του άμαχου πληθυσμού στην παλλαϊκή άμυνα» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Όταν είμαστε οργανωμένοι και ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και θα βοηθηθεί ο Στρατός, ο οποίος είναι αξιόμαχος.

Αν ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα μπει και θα τουφεκίσει αν τολμήσουν, γιατί αυτοί ετοιμάζουν απόβαση, θα ζώσουν το νησί και αν μας βρουν απορετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους όπως έκαναν στους Ισραηλινούς.

Έτσι θα γίνει, έχουμε να κάνουμε με λαούς που δεν σέβονται τη ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.