ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Χαμηλώνει» τους τόνους ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Β.Στίγκας

Συγκαλεί την Κ.Ο. των «Σπαρτιατών» μετά τη χθεσινή κρίση, με αφορμή τη δήλωση του Κ.Φλώρου

«Χαμηλώνει» τους τόνους ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Β.Στίγκας

«Χαμηλώνει» τους τόνους ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας μετά τη χθεσινή κρίση που υπήρξε στο κόμμα, λόγω της δήλωσης του Κωνσταντίνου Φλώρου για τον Ηλία Κασιδιάρη. 

«Μετά τα χθεσινά (27/7) δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στην κοινοβουλευτική μας ομάδα πράγματα, τα οποία δεν άρεσαν σε κανέναν, αποφασίσαμε να γίνει σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας την επόμενη εβδομάδα και να λυθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί.

Νοιώθουμε και οφείλουμε ένα μεγάλο σεβασμό στους 241.000 ψηφοφόρους μας που μας ψήφισαν μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έβαλε στο ελληνικό κοινοβούλιο, επομένως δεν μπορούμε έτσι να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ότι πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά στις δύσκολες ώρες και στα μεγάλα προβλήματα που έρχονται για τη χώρα μας», είπε αρχικά ο Β.Στίγκας.

Λίγο αργότερα, σχετικά με τη σχέση του με τον Ηλία Κασιδιάρη, αποκρίθηκε:

«Όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψή το να σε στηρίξει ένας άνθρωπος και να πεις ένα ευχαριστώ από ευγνωμοσύνη δε σημαίνει τίποτα. Εκείνο που έχω να δηλώσω και το ’χω ξαναπεί βεβαίως είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Το κόμμα Σπαρτιάτες το διοικώ εγώ. Βεβαίως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να ενδεχομένως να έχουν είτε συναισθηματικούς δεσμούς είτε να μη γνωρίζουν καλά την λειτουργία ενός κόμματος ή την λειτουργία μέσα στο κοινοβούλιο»

«Αυτό δεν το γνωρίζω, ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Εμένα δε μ’ έχει πάρει κανένας τηλέφωνο και δε συνομιλώ με κανέναν. Αυτό είναι κάτι δεδομένο για το Βασίλη το Στίγκα. Και σας είπα ότι εντολές δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου ούτε πρόκειται να πάρω από κανέναν.

Ενεργώ αυτοβούλως και βεβαίως σε συνεννόηση με τους βουλευτές μου έχουνε γίνει κι άλλα πράγματα δηλαδή πράγματα που έχουμε συζητήσει νομοσχέδια ή οτιδήποτε άλλο και τόσο προσέχω να το πω έτσι ώστε να μην κάνουν κάποια λάθη. Είναι καινούριοι κι αυτοί δεν έχουν πολιτική εμπειρία αλλά πάντοτε στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής ομάδας τίποτε άλλο εντάξει ευχαριστώ πολύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς ο Β.Στίγκας, στο θέμα της απειρίας, αναφέρεται και στον εαυτό του, κάνοντας με αυτό τον τρόπο και ένα είδος αυτοκριτικής, καθώς και ο ίδιος έχει μηδενική κοινοβουλευτική εμπειρία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.