ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΦΣ: Ενημέρωση για την αρτηριακή υπέρταση στα φαρμακεία όλης της χώρας

Ένας στους τέσσερις ανθρώπους πάσχει από τον «σιωπηλό κίνδυνο»

ΠΦΣ: Ενημέρωση για την αρτηριακή υπέρταση στα φαρμακεία όλης της χώρας

Ενημέρωση σε όλα τα φαρμακεία της χώρας για την αρτηριακή υπέρταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η οποία είναι σήμερα, 17 Μαϊου.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Φαρμακευτικό Σύλλογο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Φαρμακευτικής του University of Nicosia, δημιούργησαν μια ενημερωτική αφίσα με χρήσιμες συμβουλές και ένα ημερολόγιο καταγραφής εβδομαδιαίας μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.

Όλα τα φαρμακεία της χώρας και οι ειδήμονες φαρμακοποιοί παρέχουν άμεση ενημέρωση στους πολίτες για την αρτηριακή υπέρταση, στην παροχή συμβουλών για υγιεινή ζωή, στην προτροπή για ενδεδειγμένη διατροφή, στην καθοδήγηση για την ορθή μέτρηση της πίεσής τους, καθώς και στην παρακίνησή τους να καταγράψουν τις μετρήσεις τους σε εβδομαδιαία βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απώτερος στόχος του φαρμακοποιού είναι να ανιχνεύσει εγκαίρως αδιάγνωστα υπερτασικά άτομα και να τα παραπέμψει σε δομές Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.