ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπό διάλυση η ΚΟ των «Σπαρτιατών» – «Επιλογή μας να αφήσουμε τον Β.Στίγκα μόνο του» λένε οι βουλευτές

Ο Β.Στίγκας δήλωσε πως «δεν εκβιάζομαι, δεν χειραγωγούμαι

Υπό διάλυση η ΚΟ των «Σπαρτιατών» – «Επιλογή μας να αφήσουμε τον Β.Στίγκα μόνο του» λένε οι βουλευτές

Υπό διάλυση φαίνεται πως είναι η ΚΟ των «Σπαρτιατών» καθώς εικόνες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας δείχνουν τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Στίγκα να κάθεται ολομόναχος και να μην έχει κανέναν από τους βουλευτές των «Σπαρτιατών» δίπλα του.

Οι εικόνες μαρτυρούν το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στους «Σπαρτιάτες», οι οποίοι σήμερα έχουν προγραμματίσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μάλιστα, υπάρχουν βουλευτές που προαναγγέλλουν εξελίξεις.

Ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, βουλευτής των Σπαρτιατών, δήλωσε πως ήταν επιλογή τους να τον αφήσουν μόνο του στα έδρανα.

Ο κ. Κατσιβαρδάς ανήκει στους βουλευτές που έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στον Κασιδιάρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βασίλης Στίγκας από την πλευρά του απάντησε πως «δεν εκβιάζομαι, δεν χειραγωγούμαι. Στήριξα τον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων γιατί με στήριξε κι αυτός. Μέχρι εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.