ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχεται στην Ελλάδα το τριήμερο 4 έως 6 Δεκεμβρίου ο πάπας Φραγκίσκος

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα λειτουργήσει σε κάποια από τις καθολικές εκκλησίες της πρωτεύουσας

Έρχεται στην Ελλάδα το τριήμερο 4 έως 6 Δεκεμβρίου ο πάπας Φραγκίσκος

Για το τριήμερο από 4 έως και 6 Δεκεμβρίου φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα μας.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θα βρίσκεται από τις 2 έως τις 4 του μηνός στην Κύπρο (όπου θα έχει συνάντηση μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη) και αμέσως μετά θα έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να επισκεφθεί ξανά τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Λέσβο, σε μία επανάληψη της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στο συγκεκριμένο νησί το 2016 (όπου παρεμπιπτόντως φεύγοντας, είχε πάρει μαζί του και τρεις προσφυγικές οικογένειες προκειμένου να μετεγκατασταθούν στην ιταλική πρωτεύουσα).

Καταρχάς ο ποντίφικας το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα φθάσει αεροπορικώς από τη Λευκωσία στην Αθήνα προκειμένου να έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα λειτουργήσει μάλιστα και σε κάποια από τις καθολικές εκκλησίες της πρωτεύουσας. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των συναντήσεών του στην Αθήνα, θα μεταβεί στη Λέσβο και ειδικότερα στο Καρά Τεπέ όπου ζουν οι πρόσφυγες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.