Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας (upd)

Ζητά την προσευχή των Χριστιανών

Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας (upd)

(Ανανέωση 9:29) Επιδεινώθηκε η κατάσταση υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνεμένος στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Ο Μητροπολίτης αρνούνταν να μεταβεί στο νοσοκομείο για πολλές ημέρες ωστόσο πείστηκε και το μεσημέρι της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό οξυγόνου.

Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν πως είναι απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Αρχικά ο ίδιος αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα αρνήθηκαν να προχωρήσουν οι γιατροί στη διασωλήνωσή, αλλά, όπως μεταφέρει το agriniopress.gr, τελικώς κάμφθηκε η αντίσταση.

Λίγο μετά τις 03:00 λοιπόν μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τον Ευαγγελισμό όπου θα συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Ζητά την προσευχή των πιστών

Σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, επισημαίνεται πως ο «Σεβασμιότατος παρακαλεί τους χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμπεριλάβουν και το όνομα του Επισκόπου τους στις προσευχές τους προς τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων Κύριό μας Ιησού Χριστό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο Μητροπολίτης Κοσμάς είναι γνωστός αρνητής του κορωνοϊού και από την αρχή της επιδημιολογικής κρίσης έχει αντιταχθεί σθεναρά στα μέτρα και τη χρήση μάσκας.
Εξετάστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου και παρά την αρχική του αντίθεση στη νοσηλεία τελικά πείστηκε να το κάνει, αλλά είχαν ήδη περάσει αρκετές ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.