Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος κατά όσων αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Έχουμε ανάμεσα μας ανεγκέφαλους»

Είχε στείλει την αστυνομία σε μοναστήρι για την «μην δημιουργηθεί γκέτο ανεμβολίαστων»

Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος κατά όσων αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Έχουμε ανάμεσα μας ανεγκέφαλους»

Νέες αδιανότητες επιθέσεις στους ιερείς που διαφωνούν με τον υποχρεωτικό/μαζικό εμβολιασμό έκανε ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος.

Ο κ. Μακάριος αναφέρθηκε στη βοήθεια που ζήτησε από την Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να «μην δημιουργηθεί γκέτο ανεμβολίαστων» στην Φαιά Πέτρα και πιο συγκεκριμένα στο μοναστήρι που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δημιουργηθεί αντάρτικο και δεν ακολουθούν τις οδηγίες για λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα ο μητροπολίτης αναφέρεται και στους ιερείς που έχουν χαθεί από την μητρόπολη του και τη δυσκολία του να τους αντικαταστήσει. Ο κ.Μακάριος καλεί το ποίμνιό του αλλά και τους ιερείς του να μην εκφράζουν ιατρικές απόψεις και να ακολουθούν τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου.

«Δυστυχώς έχουμε ανάμεσα μας ανθρώπους ανεγκέφαλους» συμπληρώνοντας ότι ξεκληρίζονται ολόκληρα χωριά Ο μητροπολίτης καλείς τους πιστούς να ξεχωρίσουν τους ιερείς από τους γιατρούς, καθώς η επιστήμη είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στην αντιμετώπιση του του κορωνοϊου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.