
Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Ιερά Μονή Κουδουμά στο Ηράκλειο με τους ιερείς να τηρούν το πρωτόκολλο και να αποφασίζουν το κλείσιμό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα κρούσματα εντοπίστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες με αποτέλεσμα όσοι νόσησαν να τεθούν σε καραντίνα ενώ η Ιερά Μονή Κουδουμά θα παραμείνει κλειστή.
Οι προσκυνητές δεν θα μπορούν να την επισκεφτούν για τις επόμενες πέντε μέρες τουλάχιστον.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από την Ιερά Μονή:
«Αγαπητοί προσκυνητές της Ιεράς Μονής Κουδουμά.
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω κρουσμάτων του κορονοιού που εντοπίστηκαν στην Ι. Μονή μάς θα παραμείνει κλειστή για τις επόμενες ημέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι ημέρες της καραντίνας. Σας προτρέπουμε λοιπόν αυτές τις μέρες να μην επισκέπτεστε την Μονή μας.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία δύναμη και η Παναγία μάς να προστατεύει όλους μας από κάθε κακή περίσταση. Ευχαριστούμε.»
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.